Galleriet

Margit E. Larsen,
Billedmaler
Jeg er 68 år. Opvokset på Køge Egnen og har de sidste 45 år boet i Køge. Elsker min by, hvor motiver og stemninger derfra indsniger sig i mine malerier.
Interessen for KUNST er medfødt og følger mit liv.Motiver ser jeg i naturen og allevegne.
Inspirationen og intuitionen er mine guider.
Farver har stor betydning og spiller ind i maleriet sammen med en livlig fantasi.
Jeg har fulgt malekurser i ind- og udland (Fra Skagen til Provence).
I tiden 2000 - 2006 var jeg skribent for Kunstavisen, hvor jeg skrev anmeldelser om kendte som ukendte kunstnere på gallerier i København og omegn.
Når jeg udstiller sker det på opfordring.
Lars Hylleberg
Fotograf
Jeg er pensioneret IT-specialist fra Danske Bank og har fotograferet i de sidste 10 år. Jeg er meget interesseret i billedkunst og forsøger gennem fotografiet at kombinere denne interesse med fotografiets flygtige natur.
Med mine fotografier ønsker jeg først og fremmest at indfange billeder, som berører.

Måske vækker mit fotografi et minde eller en bestemt følelse, måske skaber det en bestemt stemning eller bare en umiddelbar oplevelse - måske er der en historie der fortælles.
For mig er det vigtigt at billedet ikke kun begejstrer i øjeblikket men bestandigt rækker ud efter noget dybere og eviggyldigt. 
Alle billeder op til A2 størrelse er printet af mig selv og alle passepartout er håndskårne. 
De kan bestilles og leveres i alle størrelser – med eller uden ramme.
Lars Hylleberg
larshylleberg@live.dk / 2254 5834
Galleri:
www.larshylleberg.com
Pia Tejmer Kølbjerg = PTK
Billeddesigner
Jeg glæder mig over,
som lokal, at kunne få lov til at vise min kunst frem i smukke omgivelser, i cafe og galleri Aasen ved Gammel Køgegård.
Det kreative har altid været en stor del af mit liv, og jeg har snuset til alt indenfor den kreative genre.
Det meste af mit voksne liv har jeg boet i Køge, dog afbrudt af 5 spændende år i Malaysia og yderligere 6 år i England. Oplevelser som udover at have givet mig masser af inspiration til mine værker, også har givet mig mulighed for at deltage i spændende nye kreative kurser og udstillinger.
Min kreativitet og min store inspirationskilde stammer også fra en biokemiske uddannelse og en kreativ uddannelse som håndarbejdslærer, indenfor tekstiltryk.
Jeg har en dyb fascination for det organiske, den spændende micro verdenen vi har i vores krop, og sammen med mønsteropbygning fra det tekstile, -med streger, former, farver og mange lag, kommer min nye micro verden til syne.
Jeg håber min begejstring og glæde for livets skønhed og eventyrlighed, vil smitte af på beskueren, som selv kan gå på opdagelse i den nye spændende lille verden, der åbner sig op på mit lærred.